Zaplešite srcem, probudite čula!

1 1

Ulaskom u decembar sve smo bliži istinskoj prazničnoj euforiji: završavaju se započeti poslovi, osmišljavaju pokloni za najdraže ljude, ali i nižu predlozi za nezaboravan doček Nove godine. Ukoliko pod savršenim novogodišnjim provodom podrazumevate zabavu obavijenu razigranom atmosferom u dobrom društvu, nedostaje vam još samo jedan magični sastojak – pitka i opojna sangrija oplemenjena komadićima odabranog svežeg voća!

Di Luna Sangria Vinarije Čoka pravi je način da nazdravite praznicima, dok kombinacija suvog voća i voćnih aroma ovo tradicionalno mediteransko piće čini neodoljivim pratiocem večeri ispunjenih smehom, uzbuđenjem i ritmom koja poziva na celovečernji ples.

Di Luna Sangria najbolje se konzumira sa lomljenim ledom i svežim seckanim voćem, rashlađena na temperaturi od 10-12 C. Uz pitki ukus Di Luna Sangria vina najbolje se slažu pomorandža, jabuka i limunov sok, sveže smokve, trešnje, jagode i breskve, dok vam zimski dani pružaju dodatnu slobodu da se, na radost gostiju, poigrate i aromatičnim začinima poput cimeta, đumbira i muskatnog oraha. Ukus će dodatno pojačati i obogatiti čašica vodke, ruma, džina ili neke voćne rakije, a kako bi užitak bio potpun, ovo piće je idealno servirati uz iseckane masline, kačkavalj, sireve i krekere kao i neizostavni tanjir svežeg voća.

Zaplešite srcem, probudite čula i doživite harmoniju vina i neodoljive voćne svežine – obojite praznična druženja jedinstvenim ukusom strasti, sreće i zabave iz Di Luna Sangria boce!