Vina koja volite

SAJT Strana VINA ZA UZIVANJE ZK crveno 600x715 1

ŽDREPČEVA KRV

UMETNOST TRAJANJA

Beskrajni vinogradi blagorodnog Potisja svedoci su uzbudljive prošlosti kraja koji brižljivo čuva svoje bogato nasleđe i nezaboravne vinske priče,  a među njima je i ona o Ždrepčevoj krvi, crvenom dragulju bogate vinske riznice Vinarije Čoka. Legenda kaže da je čuveni grof Lederer ovo vino stvarao dugo i uporno, vodeći se željom da u njegovom ukusu budu sjedinjene najveće životne strasti. Ovaj dugo sanjani san iznedrio je vino koje čini da svako ko ga okusi i sam postaje Živa legenda, legenda koja hrabro prkosi vremenu, čineći to vešto i lako, poput umetnika virtuoza iz čijih ruku u zanosu stvaranja, nastaju dela za večnost.

INSPIRISANO LEGENDOM. STVORENO ZA VEČNOST.

Robusnog i upečatljivog imena, vino Ždrepčeva krv svoj autentičan ukus duguje unikatnoj kupaži šest pažljivo odabranih crvenih sorti vina: Vranac, Merlot, Cabernet Sauvignon, Muscat Hambourg, Frankovka i Gamay. Ždrepčeva krv danas je najpoznatije ime Vinarije Čoka u čijim velelepnim podrumima od 1903. nastaju vina vrhunskog kvaliteta. Zavodljivo opojna i raskošnog rubin crvenog odsjaja, živa legenda naše vinarije proizvodi se prema nepromenjenoj recepturi od 1969. godine, osvajajući svojim jedinstvenim ukusom generacije ljubitelja poluslatkih crvenih vina. Vreme je da ga otkrijete i vi!

DI LUNA SANGRIA

ZABAVA JE TAMO GDE SI TI

Pitate se gde je nestala zabava? Spremni smo da vam otkrijemo tajnu! Pronašli smo je u društvu najboljih prijatelja, u muzici čiji ritam nepogrešivo vodi na uzbudljiva mesta i čaši u kojoj raskošna svežina voća zavodljivo pleše sa punim ukusom slatkog vina! Nisu vam potrebna daleka putovanja da biste pronašli osmeh i dobro raspoloženje: dovoljno je da otvorite bocu Di Luna Sangria.

ZAPLEŠI SRCEM. PROBUDI ČULA. ZAKORAČI U SVET DI LUNA SANGRIA ZABAVE!

Ukoliko pod savršenim provodom podrazumevate veče obavijeno razigranom atmosferom u dobrom društvu, nedostaje vam još samo jedan magični sastojak – pitka i opojna sangrija oplemenjena komadićima odabranog svežeg voća! Crvena Di Luna Sangria stvorena je po uzoru na čuvenu špansku sangriju, a jedinstvena kombinacija suvog voća i voćnih aroma ovo tradicionalno mediteransko vino čini idealnim izborom za ljubitelje crvenih slatkih vina. Di Luna Sangria White savršena je za one koji tragaju za novim, drugačijim iskustvom uživanja u vinu.

 

SAJT Strana VINA ZA UZIVANJE Sangria 600x715 1
SAJT Strana VINA ZA UZIVANJE Lederer 600x715 1

LEDERER

UŽIVANJE JE STVAR UKUSA.

Lederer paleta kvalitetnih vina dobijena je od najboljih sorti grožđa sazrelog u osunčanim i toplim makedonskim vinogorjima. Svako vino iz Lederer palete kreirano je sa željom da istinskim ljubiteljima sortnih vina pokloni vrhunski doživljaj kroz koji se prožimaju snaga, pitkost i vanvremenska elegancija.

STIL I SMELOST U ČAŠI UŽIVANJA.

Lederer vina nastavljaju da samouvereno  pronalaze put do onih koji odabiru vina prilaze pažljivo i promišljeno i beskompromisno osluškuju svoj lični ukus, prkoseći prolaznim trendovima svojim unikatnim stilom i snažnim karakterom. U čast večnih vrednosti i dobrog ukusa koji uvek i svuda stvara razliku, nazdravite vinima uokvirenim imenom legendarnog grofa Lederera, prepuštajući se zagrljaju neprolaznog stila i brižljivo čuvane vinske recepture.

VOĆNA VINA

MOJE VREME. MOJ OPOJNI TRENUTAK.

Osluškujući potrebe potrošača, Vinarija Čoka iznedrila je lagana i pitka voćna vina proizvedena prema tradicionalnoj recepturi od odabranih plodova kupine, maline, višnje i aronije.

Usled nižeg procenta alkohola i brojnih blagotvornih svojstava, voćna vina zauzimaju sve značajnije mesto u svesti onih koji uživanju pristupaju promišljeno, poklanjajući punu pažnju svom zdravlju.

NEŽNOST VINA SJEDINJENA SA SLAŠĆU VOĆA

Vreme je da i vi ukradete komadić dana samo za sebe i otkrijete nežniju i zdraviju stranu uživanja! Utišajte buku užurbane svakodnevice i prepustite se slasti omiljenog voća sjedinjenoj sa jedinstvenim ritualom ispijanja vina.

Neka posebni trenuci predaha budu u savršenoj harmoniji sa vašim karakterom i životnim stilom. Dodajte im nežni dodir vina i slatki poljubac voća!

SAJT Strana VINA ZA UZIVANJE Vocno 600x715 1
SAJT Strana VINA ZA UZIVANJE ZK belo 600x715 1

ŽDREBAC

HAJDE DA SLAVIMO VIŠE!

Porodična slavlja zaslužuju da ih proslavite kako dolikuje: u krugu onih koji vam najviše znače, uz svečanu trpezu i omiljena vina kojima ćete nazdraviti životu i njegovim najlepšim darovima. U želji da svojim potrošačima pruži još više razloga za slavlje i širenje sreće, Vinarija Čoka je svoja dobra, stara vina preodenula u novo ruho, objedinivši ih pod novim originalnim imenom – Ždrebac.

ZBOG VAS SMO POSTALI JOŠ BOLJI.

Ždrebac vinsku paletu čini spektar belih, crvenih i rose varijeteta vina koja volite i kojima godinama ostajete verni, a koja pored novog imena i modernog dizajna etikete, karakteriše ih unapređen ukus i konstantnost u kvalitetu. Slavite više, poželite malim radostima dobrodošlicu u vaš dan i budite bolji za one koje volite kao što smo i mi postali bolji zbog vas. Živeli!

MUŠTULUK

VINA ZA RADOST

Svojim prepoznatljivim ukusom i imenom koje nepogrešivo asocira na radost koju sa sobom nosi dolazak lepih vesti, naša Muštuluk vina nestrpljivo čekaju da oboje sve one trenutke koje ćete pamtiti po radosti i veselju. Da li će to biti raskošno vino odnegovano od posebno odabranih crvenih sorti grožđa ili neočekivani, savršeno harmoničan splet belih vinskih kapi, izbor je koji prepuštamo vama.

NAZDRAVITE SA ONIMA KOJE VOLITE!

Pitka, skladna a opet dovoljno snažna, Muštuluk vina karakteriše spoj odabranih kupaža, idealno izbalansiranih i prilagođenih najrazličitijim ukusima. Otvorite elegantnu bocu radosti u boji koja godi vašem temperamentu i zakoračite svim svojim čulima u raskošan doživljaj Muštuluk vinskih aroma. Na zdravlje i radost!

SAJT Strana VINA ZA UZIVANJE Mustuluk 600x715 1
SAJT Strana VINA ZA UZIVANJE ZK Sortna Vranac 600x715 1

SORTNA VINA

VINA KOJA VOLITE

Vranac, crveni rubin južnog podneblja, Graševina, srednjeevropski biser među belim vinima, i Rose, koralni dragulj nastao od plemenitog Merloa, vina su koja su svojim ukusom i kvalitetom zavredila posebno mesto u našoj vinskoj riznici.

UŽIVANJE KAKVO ZASLUŽUJETE

Sortna vina Vinarije Čoka izdvajaju se unikatnim karakteristikama odabranih sorti grožđa i specifinog teroara na kojem se uzgajaju, a nastala su iz naše želje da svoju ponudu obogatimo vinima koja će biti dostupna za sve ljubitelje autohtonih sorti, ali i prepoznatljiva po imenu, izuzetnoj pitkosti i bogatstvu ukusa koje nose.

Uverite se i vi u našu tvrdnju, birajući Vranac, Graševinu i Rose za Vaše posebne, radošću obojene trenutke.

VINARIJA OHRID

OTKRIJTE TAJNE OHRIDSKIH VINOGORJA

Među brdovitim obroncima večno zagledanim u kristalno Ohridsko jezero, na osunčanoj, toploj, plodonosnoj crvenici smeštenoj na na 625 metara nadmorske visine, od davnina rađaju posebne sorte grožđa koje, punih šest decenija stvaraju ime Vinarije Ohrid.  Kada bismo vina koja nastaju od raskošnih plodova ohridskih vinograda opisali jednim nazivom, podveli bismo ih pod sintagmu ‘’vina od Sunca’’, imajući u vidu broj sunčanih dana zaslužnih za nastanak božanskih napitaka autentičnog i nezaboravnog ukusa, koji, poput zlatne niti spajaju vekove.

PREPUSTITE SE RASKOŠI VINA OD SUNCA!

Postajući delom Vinarije Čoka 2007, Vinarija Ohrid sa svojim najpoznatijim vinima započinje novo poglavlje uspeha, pronalazeći put do ljubitelja vina najistančanijeg ukusa. Prinesite čašu usnama, zatvorite oči i neka vas slast naših ‘’ohridskih bisera’’ povede put svog tajnovitog, sunčanog zavičaja!

SAJT Strana VINA ZA UZIVANJE ZK Vinarija Ohrid 600x715 1