Odličan nastup Vinarije Čoka na Wine Vision by Open Balkan

Zahvaljujući novoj manifestaciji Wine Vision by Open Balkan, Beograd je od 1. do 4. septembra bio prava vinska prestonica Balkana. U sjajno uređenom ambijentu Beogradskog sajma, priliku da predstavi svoje vinske brendove dobilo je više od 150 vinarija iz zemlje i regiona, a pored vrhunske organizacije, manifestaciju kojoj su prisustvovali i svečano je otvorili najviši zvaničnici Srbije, Albanije i Severne Makedonije ispratila je izuzetna posećenost, kao i brojni prateći programi i prilike za strateško povezivanje.

Uz susrete koji su iznedrili kvalitetne poslovne kontakte, Vinarija Čoka uspešno je predstavila svoje vodeće vinske brendove, a predstavnici kompanije iskoristili su priliku da se upoznaju sa vinskim mozaikom zemalja uključenih u Open Balkans inicijativu, steknu uvid u tržište i posvedoče novim standardima u prezentaciji vina, vinske kulture i turizma balkanske regije.

Ovaj glamurozni četvorodnevni događaj okarakterisan je kao jedan od najznačajnijih privrednih susreta u ovoj godini, a našim proizvođačima pružio je dodatni podsticaj na polju širenja vinske kulture i razvoja vinske industrije u godinama koje dolaze.