Odličan nastup Vinarije Čoka na Wine Vision by Open Balkan

WV

Zahvaljujući novoj manifestaciji Wine Vision by Open Balkan, Beograd je od 1. do 4. septembra bio prava vinska prestonica Balkana. U sjajno uređenom ambijentu Beogradskog sajma, priliku da predstavi svoje vinske brendove dobilo je više od 150 vinarija iz zemlje i regiona, a pored vrhunske organizacije, manifestaciju kojoj su prisustvovali i svečano je otvorili najviši zvaničnici Srbije, Albanije i Severne Makedonije ispratila je izuzetna posećenost, kao i brojni prateći programi i prilike za strateško povezivanje.

Uz susrete koji su iznedrili kvalitetne poslovne kontakte, Vinarija Čoka uspešno je predstavila svoje vodeće vinske brendove, a predstavnici kompanije iskoristili su priliku da se upoznaju sa vinskim mozaikom zemalja uključenih u Open Balkans inicijativu, steknu uvid u tržište i posvedoče novim standardima u prezentaciji vina, vinske kulture i turizma balkanske regije.

Ovaj glamurozni četvorodnevni događaj okarakterisan je kao jedan od najznačajnijih privrednih susreta u ovoj godini, a našim proizvođačima pružio je dodatni podsticaj na polju širenja vinske kulture i razvoja vinske industrije u godinama koje dolaze.