Da se slavi više!

1

Bilo da je reč o krsnoj slavi, proslavi Nove godine ili Božića, svaki od ovih prazničnih dana zaslužuje da ih proslavite kako dolikuje: u krugu onih koji vam najviše znače, uz svečanu trpezu i omiljena vina kojima ćete nazdraviti životu i njegovim najlepšim darovima.

U želji da svojim potrošačima pruži još više razloga za radost, slavlje i širenje sreće, Vinarija Čoka je svoja dobra, stara vina preodenula u novo ruho, objedinivši ih pod novim originalnim imenom – Ždrebac. U okviru Ždrebac vinske palete nalaze se vina za svačiji ukus i najrazličitije radosne prilike. Pored novog imena i modernog dizajna etikete karakteriše ih unapređen ukus i konstantnost u kvalitetu.

Ždrebac Crveno i Vranac vina su koja pripadaju crvenom Ždrebac spektru. Punog, snažnog ukusa i prijatnih bukea, savršeno će se uskladiti sa tradicionalnim jelima, pečenjem, divljači i roštiljskim mesom serviranim na vašoj svečanoj prazničnoj trpezi.
Proizveden od odabranih domaćih i stranih sorti belog grožđa, vina Ždrebac Belo, Graševina i Smederevka svoje najbolje osobine ispoljiće kada ih dobro ohlađene servirate uz ribu, belo meso, sireve, predjela i salate.
Iako odlično prati tradicionalna predjela i sireve, Ždrebac Rose je idealan pratilac najslađeg dela slavlja. Nastalo od plemenite pinot noir sorte, ovo pitko i osvežavajuće vino najbolje je poslužiti uz kremaste kolače razigranog voćnog ukusa.

Vreme je da praznike dočekamo raširenih ruku i sa osmehom podignemo čašu za zdravlje, sreću i blagostanje naših najbližih. Vreme je da zajedno donesemo odluku da susreti u bojama radosti budu što češći i da od malih trenutaka ubuduće stvaramo povode za nova slavlja koja se pamte.

Ždrebac – da se slavi više!