Vinarija Čoka i Konjički klub Novi Sad: Galop ka novim uspesima

Konjički klub i Čoka

Saradnja Vinarije Čoka i novosadskog Konjičkog kluba još jedno je u nizu uspešnih partnerstava u kojima se ogleda kontinuirana težnja naše kompanije da dugoročno podrži mlade talente i otkrije nove mogućnosti razvoja konjičkog sporta u Srbiji. Uspostavljeno na način da se čvrsto poveže sa pričom o vinu Ždrepčeva krv koja više od pola veka čini okosnicu i snagu brenda Vinarije Čoka, partnerstvo koje odvažno galopira ka novim uspesima započeto je prošlog leta brendiranjem terena i prikolice za prevoz takmičarskih grla do domaćih i evropskih takmičenja.

IMG 3412 copy scaled

Nakon izazovnog perioda i otkazivanja više domaćih i međunarodnih takmičenja usled pandemije koronavirusa, takmičari ovog kluba posvećeni su pripremi za tradicionalno jesenje takmičenje koje se više od pola veka održava na manježu Novosadskog sajma, kao deo programa Međunarodnog poljoprivrednog sajma.

Predstavnici Konjičkog kluba osnovanog 1992. godine navode da se takmičari nalaze u vrhunskoj formi i čvrsto veruju da ih odlični rezultati ni ove godine neće zaobići.

IMG 3619 scaled